Nederlands
Nieuws
19 januari 2024

Maak kennis met Holger Roding, onze Sales Manager in Nederland

Holger Roding startte op 1 juli 2023  bij Solnet Group in Amsterdam als Sales Manager, verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het beheren van key accounts. Holger heeft altijd in sales gewerkt omdat hij geniet van het snelle tempo en de interactie met klanten.

Ik werkte eerder als Sales Account Manager voor een bedrijf dat auto's traceerde. Het bedrijf werd marktleider en de voorkeursleverancier voor de auto-industrie. Maar na negen jaar wilde ik nieuwe uitdagingen aangaan. Ik raakte geïnteresseerd in Solnet Group na het lezen van de functieomschrijving. Zonne-energie was een nieuwe en andere markt voor mij en ik denk dat het de markt van de toekomst is. Ik waardeer ook het duurzaamheidsaspect. Ik dacht dat ik hier iets mee moest doen.”

Holger benadrukt de combinatie van techniek en commercie in zijn werk en het feit dat je goed moet luisteren naar de behoeften van de klant. “Ik geniet van het werken bij Solnet Group en waardeer de geweldige Solnet Spirit die we hier hebben. Ik vond het bedrijf meteen leuk; het is internationaal maar geen groot bedrijf. Ik hou van het kantoor en de sfeer hier, en ik hou van de markt waarin we ons bevinden. Ik wil hier graag deel van uitmaken. Ik denk dat Solnet Group anders is dan onze concurrenten.”

In zijn vrije tijd gaat Holger graag kitesurfen met zijn zoons en zijn zwager die hij leert kitesurfen. “Ik wil tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden en ik geniet ook van lange wandelingen op het strand en skiën in de winter.”

Tegen klanten wil Holger zeggen: “Solnet Group is een one-stop-shop voor het leveren van zakelijke zonne-energie oplossingen. We doen alles, van consultancy tot installatie en operatie- en onderhoudsdiensten. We helpen en adviseren u volledig over hoe u uw duurzaamheidsdoelen kunt bereiken om Paris Proof te zijn.”

Chris Limberger,
Manager Digital Marketing & Sales